Over Zensible

Een gezin met twee kleine kindjes, een drukke baan, familie en vrienden, sport en andere interesses; een leuk, maar ook druk leven! Ik vind het erg belangrijk dat mijn gezin en ikzelf gelukkig en gezond zijn en ben voortdurend op zoek naar manieren om dit te verwezenlijken.

Na mijn studie ontstond mijn interesse in meditatie en mindfulness, toen vooral uit de behoefte om mijn – door mijn drukke baan – volle hoofd toch eens wat leger te krijgen. Ik heb diverse cursussen en trainingen gevolgd (onder andere Mindfulness Based Stress Reduction – MBSR), heel veel over meditatie en mindfulness gelezen en het natuurlijk zelf ook veel beoefend. Sinds een aantal jaar doe ik ook actief aan yoga en sinds december 2017 ben ik gecertificeerd kinderyogadocent (Helen Purperhart, Jip en Jan Academie)!

Na de geboorte van mijn kinderen begon ik ook gezond eten steeds belangrijker te vinden. Vanuit mijn overtuiging dat wat je eet een enorme invloed heeft op je gezondheid, ben ik me daarom steeds meer gaan verdiepen in gezond eten. En ik ben bepaald geen keukenprinses, dus voor mij moet het vooral heel simpel zijn!

Met zensible.nl wil ik je meenemen in mijn zoektocht en ervaringen op het gebied van een gelukkiger, gezonder en mindful leven. Ik laat je zien wat daar allemaal bij komt kijken en hoop je te inspireren in je eigen zoektocht naar een meer zensible leven.

hartjeFemke
Januari 2018

PS. Een aantal van mijn artikelen kun je ook op www.herhealth.nl en www.behappyfeelgood.nl vinden!