Omelet met spinazie, geitenkaas en zongedroogde tomaat

Omelet met spinazie, geitenkaas en zongedroogde tomaat

In het kader van ‘wat te eten als het geen brood is’ deze simpele doch zeer smaakvolle omelet!

Een omelet maken is natuurlijk super simpel en de mogelijkheden zijn eindeloos. Dit is één van mijn favorieten. Erg lekker en ook relatief snel klaar!

Dit heb je nodig:

  • 2 eieren
  • 2 handjes verse spinazie
  • Een paar zongedroogde tomaatjes
  • ca. 30 gram geitenkaas naturel
  • olijfolie, zout, peper, knoflookpoeder en Italiaanse kruiden

Zo maak je het:

  • Roerbak de spinazie in een koekenpan in wat olijfolie met een snufje knoflookpoeder totdat de spinazie geslonken is
  • Klop ondertussen de 2 eieren met een klein scheutje water los. Voeg er naar behoefte wat zout, peper en Italiaanse kruiden aan toe.
  • Haal de spinazie uit de pan en giet het eimengsel er in.
  • Bak de omelet aan de ene kant bruin en draai hem dan om.
  • Leg nu de spinazie, geitenkaas en de zongedroogde tomaatjes boven op de omelet en laat het geheel net zo lang op het vuur staan totdat de geitenkaas wat gesmolten is en de omelet aan de andere kant ook mooi bruin is.
  • Transfer to plate and enjoy!