Klantenservice

Wat ontzettend leuk dat je een artikel van Zensible.nl overweegt te kopen of hebt gekocht! Ik doe mijn uiterste best om je kwalitatief uitstekende en vooral hele mooie artikelen te leveren. Mocht er toch iets niet helemaal naar je wens zijn, stuur mij dan een bericht via het e-mailadres info@zensible.nl. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op!

Betalen

De prijzen in de webshop zijn vermeld in Euro’s en zijn allemaal inclusief BTW en exclusief verzendkosten. De verzendkosten zijn 3,95. Je kunt betalen met iDEAL en via een directe bankoverschrijving.

Versturen van de artikelen

De artikelen worden als brievenbuspakket via PostNL verstuurd. De verzendkosten zijn 3,95 euro. Na ontvangst van je bestelling stuur biedt ik het artikel doorgaans binnen 2 werkdagen aan TNT Post aan.

Als je via een directe bankoverschrijving betaalt, dan word het artikel na ontvangst van de betaling naar je toe gestuurd. Heb je binnen 10 werkdagen na het plaatsen van de bestelling nog niet betaald? Dan komt je bestelling te vervallen. Je krijgt daarvan geen apart bericht.

Ik verstuur vooralsnog alleen binnen Nederland.

Ruilen en retourneren

Artikelen mogen binnen 14 dagen na ontvangst geruild of geretourneerd worden, mits ze onbeschadigd en ongedragen zijn. Je mag de ketting natuurlijk wel even gepast hebben!

Wil je een artikel ruilen of retourneren? Stuur dan voor de retourmelding eerst een e-mail naar retour@zensible.nl. Je ontvangt daarna een bevestigingse-mail met daarin de verzendgegevens. Nadat je deze bevestigingse-mail hebt ontvangen dient het artikel binnen 14 dagen na jouw retourmelding teruggestuurd te worden. Artikelen die zonder aanmelding via e-mail retour gestuurd worden, worden niet in behandeling genomen.

De kosten voor het terugsturen zijn voor eigen rekening. Na ontvangst van de producten stuur ik je het alternatieve product naar keuze op (met verrekening van eventuele kosten) of stort ik het aankoopbedrag inclusief portokosten terug.

 

Email to someoneTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on FacebookGoogle+